Plinski bojler

Plinski bojler oziroma plinski pretočni grelnik vode omogoča enostavno in ekonomično pripravo tople vode. Princip delovanja plinskega bojlerja je zelo preprost in zaradi svojega delovanja omogoča varčevanje z energijo. Ko se odpre pipa za toplo vodo se hladna voda pri pretoku skozi plinski bojler sproti segreje. Za razliko od običajnega električnega bojlerja, ki toplo vodo predhodno segreje in hrani v rezervoarju. Bistvenega pomena je tudi količina tople vode, ki jo proizvede plinski bojler. Količina tople vode pri pripravi s plinskim bojlerjem je tako rekoč neomejena, saj kot omenjeno plinski bojler vodo sproti segreva. Medtem ko ste pri uporabi električnega bojlerja omejeni na običajno 80 l tople vode.

 Plinski bojlerji JUNKERS so izredno kompaktnih dimenzij in so tako več kot primerni za manjše prostore.

 JUNKERS plinski bojler uporablja učinkovit in okolju prijazen pretočni princip. Zato z uporabo JUNKERS plinskega bojlerja (plinski pretočni grelnik vode) varčujete z energijo in s tem prihranili denar.

 Vas zanima več informacij o plinskih bojlerjih? Dobava in montaža? Izbira najprimernejšega? Morda servis plinskega bojlerja? Ne odlašajte!

 Naročilo servisa, popravila ali preventivnega pregleda:

Vsak delovnik med 7:30 in 17:00 na 01/433-22-82 ali 01/438-11-40

NUJNI PRIMERI: 041/422-333

plinmont@gmail.com

 

 

201009301307320_cerapurmaxx