Plinske kondenzacijske peči

Plinske talne kondenzacijske peči so primerne za vgradnjo v kleti, eno družinskih hiš in večstanovanjskih zgradb. Imajo veliko vsebnost vode (do 100 litrov) in izmenjalce toplote z gladkimi cevmi iz nerjavečega jekla. Naši kotli imajo preprosto zasnovo , tiho in učinkovito obratovanje ter dolgo življensko dobo.
Najvišji možni vrhunski nominirani izkoristek kondenzacijske tehnologije do 109%
Idealna kombinacija Vaillantovih kondenzacijskih kotlov auroCompact na najmanjšem prostoru združuje prednosti plinske ogrevalne naprave s kondenzacijsko tehnologijo ter solarnega ogrevanja sanitarne tople vode s tehnologijo slojevitosti. Sistem auroCompact je idealen za strešne centrale .Sistem aqua-kondenz varčuje pri pripravi tople vode in tako skrbi za okolje. Dva ločena priključka za povratni vod omogočata temperaturno slojevitost , v kotlu pa je tako v zgornjem delu mogoče hitreje doseči želeno temperaturo.
Plinske stenske kondenzacijske peči se odlikujejo po bistveno manjših dimenzijah glede na predhodne generacije.Kakovost in inovativnost poudarjata prestižnost kondenzacijskih naprav .Sodobna tehnologija za vrhunsko udobje.
Prijetna temperatura kadarkoli in povsod.Kondenzacijske naprave odlikuje nizka poraba energije,najmanjše možne emisije škodljivih snovi v okolje.